Heeft u iets te vieren?

Haringparty op locatie? Een verjaardag vieren, private dining of een catering op locatie?

Visamy 125 jarig jubileum 255
Visamy 125 jarig jubileum 240 scaled

Haringparty op locatie

Een haringparty organiseren in Vlissingen, Goes of ergens anders in Zeeland? Een lekker stukje gesneden haring of lekker haring happen met witte wijn? Wij kunnen dit volledig voor u verzorgen en hebben veel verschillende optie’s. Denk hierbij aan een haringparty in klederdracht, een haringkar, serverend personeel, extra vissoorten en nog veel meer!

Private dining

Een private dinning organiseren om gezellig te genieten met een select gezelschap? Samen met vrienden, familie of een zakelijke relatie volledig ontzorgd genieten van een heerlijke vismaaltijd? Bij ons op het terras of in het restaurant kunt u heerlijk genieten. Ook kunnen wij private dinning op locatie verzorgen. Wij doen dit in een informele setting waarbij u niet merkt dat wij aanwezig zijn.
DSC 3074
Visamy 125 jarig jubileum 203 scaled

Catering op locatie

Bent u op zoek naar een restaurant dat de catering op locatie voor u kan verzorgen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij kunnen namelijk de volledige ontzorging op ons nemen door te zorgen voor eten, drinken, bestek, servies en nog veel meer. Wilt u het in een bepaalde stijl? Wij kijken wat de mogelijkheden zijn op uw locatie.

Veelgestelde vragen

Ja, wij verzorgen diverse evenementen op locatie. Denk hierbij aan een vis bbq, een vis gourmet, een lopend buffet, saladeschotels, een mosselmaaltijd of een haringparty. Op zoek naar iets anders of heeft u nog een leuk idee? Neem contact met ons op om dit te bespreken via +31 (0) 118 41 88 64 of [email protected]!

U kunt in ons restaurant van 09:00 tot 18:00 uur aanschuiven. De winkel sluit om 18:00 maar het terras en restaurant zijn dan nog open.

De winkel is dagelijks geopend van 09:00 tot 18:00 uur open.

Jazeker! U kunt bij ons reserveren via +31 (0) 118 41 88 64!

Bent u op zoek naar de prijzen van de menu’s? Kijk dan op onze menukaart pagina. Wilt u de prijzen van het (verse) vis assortiment weten? Kijk dan op de winkel pagina.

Bij ons in het restaurant kunt u gerookte vis als menu bestellen. In de winkel verkopen we ook gerookte vis die u mee naar huis kunt nemen en thuis op kunt eten. Voorbeelden hiervan zijn gerookte paling, gerookte zalm, gerookte makreel en gerookte kabeljauw, ook wel stokvis genoemd.

Parkeren is het makkelijkst in de parkeerkelder De Fonteyne of op één van de parkeerplaatsen op het Bellamypark tegenover de winkel/het restaurant. Let op! Hier mag u maximaal één uur parkeren.

De mogelijkheden bespreken?

Wij zijn iedere werkdag bereikbaar tussen 08:00 en 18:30.

Kom langs op

Bellamypark 44,
4381 CK Vlissingen
Zeeland

Sluiten