Heerlijk genieten van dagverse vis in het restaurant of op het terras

Een heerlijk gerookt visplateau, kabeljauw menu, een lekker belegd broodje of zalm van de grill? In ons restaurant bereiden wij uw verse maaltijd op bestelling.

DSC 3074
Visamy 125 jarig jubileum 203 scaled

Over het restaurant

Naast onze viswinkel in Vlissingen hebben we sinds december 2021 ook een mooi restaurant waar u heerlijk kunt eten en drinken als het regent. Een heerlijk bakje koffie na het shoppen of een lekkere vismaaltijd na het wandelen? Het kan allemaal! Wilt u komen eten en zeker zijn van een tafel? Bel ons op 0118 418 864 of mail naar [email protected] en kom lekker vis eten in ons restaurant of op ons terras in Vlissingen!

over het Terras

Voor het mooie weer hebben we naast onze gelegenheid binnen ook nog een terras waar 100 personen kunnen zitten. Dit terras is gelegen op het zonnigste stukje van het Bellamypark in Vlissingen waar altijd iets te zien is. Hier kunt u ‘s middags heerlijk lunchen, ‘s avonds lekker dineren of gewoon lekker met een bakje koffie even op het terras uitrusten tijdens het rondje fietsen!

DSC 3074

evenementen

Naast even lekker genieten in het restaurant helpen wij ook met evenementen. Dit kan bij ons in het restaurant of bij u op locatie. In het restaurant doen we regelmatig verjaardagen en andere feestjes. Wij zorgen ervoor dat u nergens over hoeft na te denken, eten, drinken, schoonmaken… wij doen het allemaal voor u!

Op locatie doen we veel haringpartys, (bedrijfs)recepties en het verzorgen van lunch of diner. Meer weten over de evenementen die we verzorgen? Bekijk de evenementen pagina snel!

Visamy 125 jarig jubileum 282 scaled

Onbezorgd en gezellig samen genieten van een compleet verzorgde schotel?

Via de pagina schotels bestelt u eenvoudig de gewenste schotels, voor het juiste aantal personen. U selecteert op de afrekenpagina de juiste datum en tijd en wij zorgen ervoor dat het geleverd wordt. Voor de kleintjes kunt u een lekkere zak kibbeling mee bestellen. De gezelligheid compleet maken? Bestel dan een heerlijke fles wijn mee!

Veelgestelde vragen

U kunt in ons restaurant van 09:00 tot 18:00 uur aanschuiven. De winkel sluit om 18:00 maar het terras en restaurant zijn dan nog open.

De winkel is dagelijks geopend van 09:00 tot 18:00 uur open.

Ja, wij verzorgen diverse evenementen op locatie. Denk hierbij aan een vis bbq, een vis gourmet, een lopend buffet, saladeschotels, een mosselmaaltijd of een haringparty. Op zoek naar iets anders of heeft u nog een leuk idee? Neem contact met ons op om dit te bespreken via +31 (0) 118 41 88 64 of [email protected]!

Jazeker! U kunt bij ons reserveren via +31 (0) 118 41 88 64!

Bent u op zoek naar de prijzen van de menu’s? Kijk dan op onze menukaart pagina. Wilt u de prijzen van het (verse) vis assortiment weten? Kijk dan op de winkel pagina.

Bij ons in het restaurant kunt u gerookte vis als menu bestellen. In de winkel verkopen we ook gerookte vis die u mee naar huis kunt nemen en thuis op kunt eten. Voorbeelden hiervan zijn gerookte paling, gerookte zalm, gerookte makreel en gerookte kabeljauw, ook wel stokvis genoemd.

Parkeren is het makkelijkst in de parkeerkelder De Fonteyne of op één van de parkeerplaatsen op het Bellamypark tegenover de winkel/het restaurant. Let op! Hier mag u maximaal één uur parkeren.

Bent u bij ons in de winkel of het restaurant? Spreek een medewerker aan en laat weten wat uw allergie is, wij denken graag met u mee!

Openingstijden van het restaurant

  • Zondag Gesloten
  • Maandag 09:00 - 18:00
  • Dinsdag 09:00 - 18:00
  • Woensdag 09:00 - 18:00
  • Donderdag 09:00 - 18:00
  • Vrijdag 09:00 - 18:00
  • Zaterdag 09:00 - 18:00

Let op! Op feestdagen kunnen de openingstijden afwijken

Sluiten