Zoekt u een goed visrestaurant in Vlissingen?

Dan bent u bij visrestaurant Visamy op het juiste adres. Dit visrestaurant hoort bij de viswinkel Visamy op het Bellamyplein in Vlissingen. Zo pal naast een visspecialiteitenzaak kan het niet anders of dit is een goed visrestaurant. Ze weten in ieder geval alles van vis, hebben dagelijkse verse vis in huis en weten als geen ander visrestaurant hoe vis lekker kan worden bereid.

DSC 3074
179056955 removebg preview

Goed visrestaurant

In een goed visrestaurant proeft u de zee op uw bord. Zo werken onze koks met de meest verse producten. Bovendien, Vlissingen is bij uitstek de plaats voor een visrestaurant in Zeeland. En Visamy is misschien wel het beste visrestaurant in Vlissingen. Aan het Bellamypark en dus vlakbij de boulevard van Vlissingen geniet u hier van superverse vis en schaal-en schelpdieren in een sfeervolle ambiance. Natuurlijk serveren we ook mooie huiswijnen en korenwijn, waarbij we – net als bij onze vis – de kwaliteit hoog houden.

Visrestaurant met veel keuze

Bij een goed visrestaurant is alle vis dagvers en wordt deze ook vers voor u bereid. De smaakvolle menukaart bevat voor elk wat wils: van gebakken tong en kibbeling, diverse salades en broodjes tot een mooie selectie oesters. Waar kiest u voor bij dit visrestaurant in Vlissingen? Zalm van de grill, een plateau gerookte vis of toch liever een kabeljauw menu? Met zoveel lekkere visgerechten op de kaart bij dit visrestaurant is het inderdaad soms lastig kiezen. Bent u vaker in de buurt? Dat treft, want dit visrestaurant en viswinkel in Vlissingen is maar liefst zes dagen per week open.

DSC 3074
Visamy 125 jarig jubileum 203 scaled

Vlissingen Visrestaurant

In een stad die zo prominent aan het water ligt, zoals Vlissingen, is een visrestaurant natuurlijk zeer geliefd. Zéker Visamy! Dit visrestaurant is vanwege de locatie, maar zeker ook vanwege het dagverse aanbod misschien wel het beste visrestaurant van Vlissingen. Een goed visrestaurant in Zeeland laat u graag kennismaken met vis uit alle windstreken, maar zeker met vis en schaal- en schelpdieren uit de streek. Een visrestaurant zoals Visamy heeft om die reden natuurlijk Zeeuwse mosselen, oesters en Hollandse garnalen op de kaart staan.

Visrestaurant met terras

Bij visrestaurant Visamy eet u heerlijke vismaaltijden voor een aantrekkelijke prijs en vrijwel direct aan zee! Het is supergezellig om uw bezoek aan Vlissingen hier te beginnen of eindigen. Of kom tussen het winkelen of flaneren door even bij ons langs. Is het mooi weer? Dan bent u natuurlijk ook welkom op het gezellige terras van ons visrestaurant. Dit terras ligt aan het Bellamypark, waar altijd iets te beleven is. Van alle visgerechten die we binnen in ons visrestaurant serveren, kunt u natuurlijk ook buiten genieten. Ga bijvoorbeeld eens gezellig lunchen of reserveer een tafel voor een sfeervol diner. Als u goed luistert, hoort u de golven en de meeuwen op de achtergrond. Die unieke sfeer maakt dit goede visrestaurant extra aantrekkelijk.

Sluiten