De lekkerste viswinkel in Vlissingen?

Dat is ongetwijfeld Visamy. Deze viszaak heeft altijd de lekkerste verse vis in huis. Zoals u van een echte visboer mag verwachten, wordt de vis desgewenst voor u schoongemaakt en gefileerd. Verse vis is niet alleen erg lekker, het is ook nog eens supergezond. Alle reden dus om regelmatig even bij deze visboer langs te gaan!
DSC 3074
179056955 removebg preview

Viswinkel Vlissingen

Een havenstad als Vlissingen kan natuurlijk niet zonder viswinkel. Visamy, aan het Bellamypark in Vlissingen, heeft niet alleen heerlijke verse vis, u kunt er ook terecht voor gebakken vis zoals een lekkerbekje of kibbeling. Ook belegde broodjes, kant-en-klaar maaltijden en haring en zuurwaren heeft deze viswinkel in het assortiment. Om die reden kunt u deze viswinkel en visrestaurant in Vlissingen misschien beter een visspeciaalzaak noemen. Alle visspecialiteiten die u maar kunt bedenken vindt u hier, en meer!

 

Visboer met kennis van vis

Een goede visboer verkoopt niet alleen vis, maar kan u ook goed adviseren over vis en visbereidingen. In deze viswinkel kunt u met al uw vragen terecht. Hoe bakt u het best een kabeljauwfilet, hoe lang kunt u de nieuwe haring bewaren en hoe bereidt u Zeeuwse mosselen? Bij onze viszaak geven we graag tekst en uitleg bij al onze vis en visproducten. Wij zijn trots op wat we verkopen en overtuigd van de kwaliteit en de smaak van onze visspecialiteiten.

DSC 3074
Visamy 125 jarig jubileum 203 scaled

Viswinkel in Zeeland

Zeeland is misschien wel bij uitstek dé provincie voor een gespecialiseerde viszaak. Een viswinkel in Zeeland heeft vanzelfsprekend Zeeuwse mosselen, oesters en Hollandse garnalen. Bent u op bezoek in onze provincie, breng dan zeker een bezoek aan een viswinkel in Zeeland. Visamy in Vlissingen is een goed adres als u echt verse vis wilt proeven en wilt kennismaken met alle zilte zaligheden uit de Zeeuwse wateren.

 

Zoveel lekkers

Naast onze verse vis, kunt u ook heerlijke visschotels bestellen. Daarnaast maken we als visspeciaalzaak lekkere salades waarin vis de hoofdrol speelt. Verder hebben we diverse soorten gerookte vis. We zouden geen echte visspeciaalzaak zijn, als we ook geen kant-en-klaar maaltijden zouden hebben met vis en/of schaal- en schelpdieren. Bekijk het assortiment van onze viswinkel eens; er is zoveel lekkers. We hebben zelfs een flink assortiment haring en zuurwaren in huis. Kortom echt alles wat u bij een viswinkel in Zeeland mag verwachten.

Waar heeft u zin in?

Sluiten