Visschotel bestellen

Een visschotel is een smakelijke traktatie, die altijd in de smaak valt. Het gemak van een visschotel is dat deze geschikt is voor vrijwel elke gelegenheid. Oud én jong genieten van al het lekkers dat op de schotel ligt. Organiseert u een afstudeerborrel, verjaardag, jubileum of nieuwjaarsborrel?

Wilt u zeker zijn van een smakelijke Sinterklaasavond, Kerstmis of andere feestdag? Een visschotel kan eigenlijk altijd! Wat uw reden ook is, kies voor uw gemak en de zekerheid van lekker vers. U kunt bij viswinkel Visamy in Vlissingen uw visschotel (online) bestellen.

DSC 3074
179056955 removebg preview
prijs 1795 1
visschotel goed e1694764105156

Luxe visschotel

Vanaf 2 personen

Elke luxe visschotel wordt bereid met de lekkerste ambachtelijke vissoorten en huisgemaakte salades. Met de koude visschotel van Visamy tovert u een compleet visfeest op tafel. Wilt u een koude visschotel bestellen? Weet dan dat we uw visschotel ’s ochtends dagvers voor u klaarmaken. Laat u de visschotel thuisbezorgen? Dan haalt u de zee in huis. Verser kan niet en dat proeft u.

Online visschotels bestellen

Visamy is een culinaire trekpleister voor echte visliefhebbers. Onze verse vis en visgerechten worden volop gewaardeerd. Dat geldt ook voor onze koude visschotels. Deze luxe visschotels zijn de ideale keuze om uw gasten lekker te verwennen, bijvoorbeeld tijdens het gourmetten. Ze bieden u een perfecte balans tussen gemak en culinair genieten. Elke visschotel kunt u online bestellen. Een koude visschotel bestellen? U kunt erop vertrouwen dat we elke visschotel met zorg samenstellen. Daarvoor gebruiken we uitsluitend verse en mooie vissoorten, zoals gerookte zalm, Hollandse garnalen en gebakken scampi’s. U treft allerlei specialiteiten u aan op de heerlijke koude visschotels van Visamy. En weet u, u kunt uw luxe visschotel bestellen via deze website of bij ons in de winkel.


Vis en vleesschotel

Weet u niet of al uw gasten visliefhebber zijn? In plaats van een luxe visschotel bestellen, kunt u dan ook kiezen voor de combinatie van vis en vleesschotel. We kunnen de visschotel thuisbezorgen en tevens een vleesschotel meenemen. Wie kiest voor een vis en vleesschotel kan erop vertrouwen dat alle gasten genieten van uw ontvangst.

Visschotel thuisbezorgen

Kortom, trakteer uzelf op gemak en uw gasten op een smaakvolle culinaire ervaring met onze heerlijke schotels. Of het nu gaat om een intiem samenzijn of een grootschalige bijeenkomst of evenement, wij verwennen uw gasten graag met onze smaakvolle schotels. De visschotels worden bovendien mooi voor u opgemaakt en feestelijk gegarneerd. Daarvan een eerste hap nemen, vinden veel mensen zonde. Vergeet dus niet vooraf een foto te maken van uw luxe visschotel. Een leuke herinnering voor later! Proef samen van de smaak van de zee en geniet van onze luxe visschotels van topkwaliteit.

Sluiten