Vleesschotel bestellen

Een koude vleesschotel bestellen is lekker en makkelijk. Bovendien, met een vleesschotel kunt u bij elke gelegenheid voor de dag komen. Of u nu een verjaardag, huwelijk, jubileum  of een andere gelegenheid viert, een vleesschotel valt altijd in de smaak.

Onze vleesschotel bestaat uit een royale mix van smaakvolle hapjes met vlees. Jong en oud vinden iets lekkers op de vleesschotel. Het soms moeilijk kiezen! Juist omdat de schotels zo populair zijn, is het ook een goede keuze om feestdagen te omlijsten. Een Sinterklaasavond bijvoorbeeld, of met Kerst of Oudjaarsavond. Uw vleesschotel bestellen, kan eenvoudig online.

DSC 3074
179056955 removebg preview

Koude vleesschotel

Vanaf 2 personen

Bij Visamy blinken we uit in prachtig opgemaakte en mooie gedoceerde vis en vleesschotels. Neem onze luxe vleesschotel. Die vullen we met de lekkerste vleesgerechtjes. Stuk voor stuk een feest op zich! Onze vleesschotel is een goede keuze als u uw gasten op een ontspannen en lekkere manier wilt ontvangen. Op een koude schotel leggen we natuurlijk alles wat u en uw gasten lekker vinden.
prijs 1695
visschotel goed e1694764105156
Visamy 125 jarig jubileum 203 scaled

Koude vleesschotel bestellen

Een koude vleesschotel bestellen kan eenvoudig online. Wij bezorgen u graag een vleesschotel vol heerlijke klassiekers waar we allemaal van houden. Daarbij kunt u onder andere denken aan ambachtelijke rundvleessalade, gehaktballetjes, satéspiesjes, ham met aspergerolletjes, kipfilet van het spit, grillworst en salami-tapas worstjes. Natuurlijk ontbreekt het Zeeuws spek niet op onze vleesschotel. Zeeuws spek is een Zeeuws streekgerecht dat wordt gemaakt van buikspek dat zachtjes wordt gaargekookt met diverse kruiden.

 

Vis en vleesschotel

Een lekker verse koude vleesschotel is ideaal als u bezoek hebt. Zo tovert u met onze heerlijke vleesschotel in een handomdraai een feestmaal op tafel. Wilt u een koude visschotel bestellen? Lekker! We maken deze dan pas ’s ochtends dagvers voor u klaar. Zo vers, dat proeven u en uw gasten. U wordt gegarandeerd overladen met complimentjes voor het lekkere eten. Zo’n vleesschotel valt nu eenmaal altijd in de smaak. Vindt u het leuk om uw gasten nóg meer keuze aan te bieden? Dan kunt u een gourmetschotel bestellen. Daarmee serveert u uw gasten het lekkerste uit de zee en van het land.

Sluiten